HTML

Euro Péter

Egyre rosszabb a helyzet Magyarországon. Javítsunk rajta!

Friss topikok

Címkék

Vasas-szurkolók: Vissza a kőkorszakot!

2012.06.26. 19:12 Euro Péter

Részlet Vasas-szurkolók petíciójából a holnap kezdődő melegolimpia ellen:

„Nekünk szurkolóknak nem feladatunk, hogy mások felett ítélkezzünk, mert a szexualitás mindenkinek a magánügye, de ez az esemény véleményünk szerint egy provokatív rendezvény. Olyan esemény, ahol a korábban börtönnel büntethető homoszexuális életvitelű emberek – akik mára eljutottak arra a szintre, hogy különböző jogokra hivatkozva, kisebbségként kirekesztő sporteseményt rendezhessenek – a nagy többségben lévő egészséges embereket provokálják."

Ezeknek az igen sötét embereknek valóban nem feladatuk, hogy ítélkezzenek, de azért rögtön a második mondatban megteszik. A homoszexualitás egykor börtönnel büntetését úgy tűnik, visszasírják, ráadásul betegnek találják a melegeket. Az állampolgári jogokat pedig nagyvonalúan „különböző” jogokként aposztrofálják.

Nos, tegyük fel, hogy van a petíciót beadók között akárcsak egy nő is. Ő, mint nő, korábban nem bírt szavazójoggal, házasságtörés esetén kőkemény büntetésben részesült (a férfiakkal ellentétben), esetleg eladták a szülei kurvának, nem lehetett karrierje, csak a gyereknevelés jutott neki, és a többi. Szerencsére a nők ma már, különböző jogokra hivatkozva ennél sokkal jobb helyzetben vannak.

A kisebbségek tekintetében  nem írnám le a párhuzamokat, mert felteszem az ő különböző jogaikat a Vasas-szurkolók szerint úgyis el kellene törölni. Éljen a nagyszerű, makkegészséges magyar nemzet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeter.blog.hu/api/trackback/id/tr24613073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása